Hoofdmenu

Blogs

Lewis - Week 4 2020

Slechts 1 persoon uit onze groep trok dit weekend naar de KAVVV-cross in Rijkevorsel. Sarah vond tussen het studeren door de tijd om te gaan crossen. Ze finishte als derde overall bij de dames, maar wel als eerste senior. Jan koos zaterdag voor de KSAH cross in Edegem. Hij kwam als vierde over de eindstreep, maar ook hij was de eerste in zijn categorie +60. Bart zocht het dit weekend in de Ardennen voor een weekendje trailen. Op zaterdag deed hij het uitstekend met een 20ste plaats op de Kamikazetrail over 4km en later op de dag werd hij 31ste op de 20km.

Lewis - Week 3 2020

Zondag werd er door onze atleten op 2 locaties gecrosst. Vicky koos voor de tweede keer dit seizoen voor een VAL-cross. In Herentals werd ze op een pittig parcours zesde senior. Op een al even pittig parcours in Wilrijk gingen Bart en Tom van start voor de Geitencross. Bart werd voor de tweede week op rij vierde, terwijl Tom als negende senior finishte.

Lewis - Week 2 2020

Op zaterdag stond de veldloopklassieker St-Elooicross in Wommelgem op het programma. Voor Vicky het moment om haar zegereeks van voor Nieuwjaar verder te zetten. Ze liep al bij al vrij gemakkelijk naar haar zesde overwinning van het winterseizoen. Bij de mannen kwam Bart warm draaien voor de dag nadien. Desondanks werd hij toch nog vierde. Dat was één plaatsje beter dan Tom die vijfde werd bij de seniors heren. Bij de masters +50 liep Guido naar het derde podiumtrapje, terwijl er in de categorie +60 geen maat stond op Jan.

Lewis - Week 1 2020

Jasper opende voor onze trainingsgroep het nieuwe wedstrijdjaar. Hij liep tijdens de Nieuwjaarsrun naar de vijfde plaats op de 10km. De afstand was zowat een halve kilometer langer, verliep over heel wat onverharde stukken en in elk rondje zat ook een fameuze trappenpartij. Zijn tijd van 38'12" zegt dan ook niet alles.

Lewis - Week 52 2019

De week tussen kerst en nieuwjaar staat traditiegetrouw in het teken van enkele corrida's. Guido en Frédéric trokken daarvoor naar Gent. Na een wedstrijd over ruim 11km liepen ze zij aan zij over de finishlijn in 41'39". Dat leverden hen de plaatsen 18 en 19 op. In Nieuwkerken-Waas vond later op de dag een Nieuwjaarscorrida op het programma. Op de 5km liep Marie als achtste dame over de finishlijn in 22'01". Yannis en Bart liepen de ganse race in elkaars buurt. Dat bracht hen respectievelijk naar de plaatsen 12 en 13 in 17'54" en 17'59". Verderop finishte Jan als tweede 60+er in 19'58".

Lewis - Week 51 2019

De afgelopen dagen stond er een trailweekend in het Meerdaalwoud op het programma. Op zaterdag trokken Bart en Marie naar Bierbeek voor 17km die er uiteindelijk 4 meer zouden worden. Bart eindigde als 35ste man, terwijl Marie 25ste zou finishen bij de dames. Ook op zondag hadden we een deelnemer uit onze groep. Jeroen M. maakte zijn traildebuut op de 18km en deed dat meer dan behoorlijk. Hij finishte rond plaats 65. Ik en Vicky kozen voor een dagje strand in de Lilse Bergen. Regen, modder en bergjes maakten er één van de mooiste veldloopparcoursen van het land van.

Lewis - Week 50 2019

Regen en wind konden onze atleten dit weekend niet deren. De mannen van het langere werk kozen zaterdag voor 10 mijl op de 2de Natuurloop van deze winter in Lier. De stevige wind kon de goede conditie van Steven en Mark niet verdoezelen. Steven liep naar een 8ste plaats in 1u00'36". Ook Mark kwam supertevreden over de finishlijn na 1uur 12 minuten en 40 seconden. Dichter bij huis werd de KAVVV-cross in Brasschaat afgewerkt. Ik koos ditmaal voor de zijlijn zodat ik iedereen aan het werk kon zien.

Lewis - Week 49 2019

In Burcht werd afgelopen weekend de 4de criteriumcross afgewerkt. Bijgevolg trokken we dan ook met een hele delegatie naar linkeroever. Ondanks haar beste prestatie van dit winterseizoen werd Vicky voor het eerst verslagen. Met een tweede plaats en een mooie voorsprong op al haar rechtstreekse concurrenten in het criterium deed ze wel een goede zaak. Sarah werd ditmaal zesde en Marie finishte als 13de. Onze seniors heren moesten dit weekend hun meerdere herkennen in de thuislopers van ZWAT. De plaatsen 4, 5 en 6 waren in deze volgorde weggelegd voor mezelf, Yannis en Jasper. Bij Jeroen P.

Lewis - Week 48 2019

Als ik me niet vergis, was ik dit weekend de enige atleet die in competitieverband uitkwam. In de VAL-cross in Arendonk liep ik naar een 7de plaats bij de masters +35.

Lewis - Week 47 2019

Afgelopen weekend stond de derde KAVVV-criteriumcross op het programma. Dat gegeven bracht een hele delegatie van onze groep naar Stabroek. Bij de dames was er een nieuwe overwinning voor Vicky weggelegd. Sarah finishte in het sterke deelnemersveld bij de seniors dames als vijfde en Marie als 11de. Bij de heren speelde er zich vooraan een spannende strijd met vijf af. Ik moest enkel 2 juniors laten voorgaan, wat maakt dat ik met de volle pot bij de seniors ging lopen. Yannis finishte als tweede senior en Jasper iets verderop als vierde senior. Jeroen P.

Pagina's

Subscribe to RSS-blogs
© 2011 SAV vzw.