Hoofdmenu

ATLETIEKPISTE Louis Wouters.

   Gemeentepark (ingang Braamstraat)

Wij nemen uw privacy zeer ernstig en delen uw gegevens niet.
Volledige verklaring onder Home

Home

Algemene info

Lidgeld:

De leden die hun lidmaatschap verlengen of nieuwe leden die aansluiten tussen januari en augustus betalen 50€ incl. borstnummer en badge. Onder 1 dak wonende gezinnen bestaande uit 3 actieve leden vragen we bij verlenging of aansluiting 125€. Voor gezinnen met meer dan 3 actieve leden vragen we per extra lid 25€.

Dit bedrag kan gestort worden (Schoten Atletiek Vereniging BE 09 9733 5017 2357 met mededeling van de personen voor wie de inschrijving gelden of cash in de kantine betaald worden tijdens of na een training. Belangrijk: Niet vergeten een inschrijvingskaart in de kantine te vullen in tweevoud. In je lidgeld is deelname aan wedstrijden georganiseerd door de Koninklijke Antwerpse Vereniging Van Vriendenclubs en je verzekering inbegrepen. Bij deelname aan wedstrijden van de K.A.V.V.V. betaal je geen deelnamegeld. 

Steunende leden betalen 25 euro. 

Welke kledij heb ik nodig? 

Een sportieve goedzittende outfit is voldoende voor je eerste kennismaking met atletiek. Een regenjasje is een vast item vermits onze trainingen steeds doorgaan in open lucht. Wat je schoeisel betreft, raden we je aan om je een goede sportschoen aan te schaffen van zodra je weet dat atletiek je ding is. Vermoedelijk wordt dit je duurste aankoop, maar ook je meest noodzakelijke. 

Trainingsmomenten:

De trainingen voor +12 jarigen zijn elke maandag en woensdag van 18u30 tot 19u30, voor de jongere atleetjes is er een trainingsmoment op elke woensdag van 17u00 tot 18u00 (met uitzindering van feestdagen). Er zijn verschillende trainingsgroepen volgens leeftijd/niveau met een trainer per groep.

!!Gezien de huidige Covid 19-maatregelen laten wij geen nieuwe kinderen toe voor proeftrainingen. Er zijn vaste bubbels van max. 10 atleten gevormd!!

Wil je meer info?Stuur je vra(a)g(en) naar sav.atletiek@hotmail.com

© 2011 SAV vzw.